ACCIDENT pe DN1: Cel puţin şapte răniţi după ce un autocar cu 21 de persoane s-a răsturnat, în Sibiu. Trei persoane, transportate la spital

Cel puţin şapte persoane au fost rănite, luni după-amiază, după ce autocarul în care se aflau s-a răsturnat pe DN 1, în apropierea localităţii Mohu din judeţul Sibiu, din primele cercetări reieşind că accidentul s-ar fi produs din cauza vitezei excesive.

245 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT pe DN1: Cel puţin şapte răniţi după ce un autocar cu 21 de persoane s-a răsturnat, în Sibiu. Trei persoane, transportate la spital

ACCIDENT pe DN1: Cel puţin şase răniţi după ce un autocar cu 20 de persoane s-a răsturnat, în Sibiu (Imagine: Shutterstock)

Şapte persoane aflate în autocarul care s-a răsturnat, luni după-amiază, pe DN 1, în judeţul Sibiu, au avut nevoie de îngrijirile medicilor, în timp ce trei dintre acestea, între care un copil de 12 ani, au fost transportate la spitale din Sibiu.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sibiu, Elena Welter, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX că în autocarul răsturnat pe DN 1, în apropierea localităţii Mohu, se aflau 21 de persoane, şapte dintre acestea având nevoie de îngrijirile medicilor.

"Un bărbat, o femeie şi un copil au fost transportaţi la spital. Celelalte patru victime care au necesitat îngrijiri medicale au refuzat transportul la spital", a declarat Elena Welter.

Cei doi adulţi au fost transportaţi la Unitatea Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Sibiu, iar copilul a ajuns la Spitalul de Pediatrie din oraş.

Potrivit medicilor, este vorba despre un băiat în vârstă de 12 ani, care a suferit contuzii lombare şi de bazin, în timp ce adulţii au suferit multiple fracturi.

Elena Welter a precizat că, în urma primelor cercetări la faţa locului şi a declaraţiilor şoferului autocarului, accidentul s-ar fi produs după ce un cauciuc al autovehiculului a explodat.

Potrivit sursei citate, capacitatea autocarului este de 52 de locuri, toţi pasagerii sunt români, iar şoferul este din Teleorman, are 48 de ani şi nu a consumat băuturi alcoolice.

Elena Welter afirma anterior că este vorba despre o cursă Atlassib care a preluat pasageri veniţi din afara ţării şi care se deplasa de la Sibiu spre Bucureşti şi, ulterior, la Suceava.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici