ACCIDENT pe DN1: Cisternă încărcată cu 25 de tone de kerosen, răsturnată în judeţul Braşov. Zona a fost izolată

O cisternă încărcată cu 25 de tone de kerosen s-a răsturnat, marţi, pe DN1, în judeţul Braşov, iar un echipaj de la ISU a intervenit pentru izolarea zonei, întrucât există scurgeri de combustibil, bornele autovehiculului fiind deconectate pentru a înlătura pericolul producerii unei explozii.

1564 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT pe DN1: Cisternă încărcată cu 25 de tone de kerosen, răsturnată în judeţul Braşov. Zona a fost izolată

ACCIDENT pe DN1: Cisternă încărcată cu 25 de tone de kerosen, răsturnată în judeţul Braşov. Zona a fost izolată (Imagine: Cristi Vatafu/ Arhiva Mediafax Foto)

Accidentul a avut loc în localitatea braşoveană Viştea de Jos, după ce şoferul cisternei, un prahovean de 53 de ani, a parcat autovehiculul într-o zonă înclinată, fără să îl asigure corespunzător, apoi a coborât, iar cisterna a luat-o la vale şi s-a răsturnat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

”Şoferul nu a asigurat corespunzător cisterna în momentul în care a coborât, iar aceasta a plecat la vale aproximativ 50 de metri, apoi s-a răsturnat într-un şanţ de la marginea drumului“, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, comisar şef Liviu Naghi

La faţa locului s-a deplasat un echipaj cu apă şi spumă de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, care a izola zona, iar bornele cisternei au fost deconectate pentru a înlătura pericolul producerii unei explozii, a afirmat purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, Ciprian Sfreja.

”Există scurgeri la gurile de vizitare a rezervorului, care s-au deformat în urma accidentului. Se intervine cu o autospecială cu apă şi spumă pentru asigurarea măsurilor PSI. Nu sunt victime“, a spus Sfreja.Circulaţia rutieră în zona producerii accidentului a fost deviată pe DJ 104A, prin oraşul Victoria.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici