Accident pe DN2A, în Constanţa: Trei persoane au fost rănite, în urma coliziunii între două autoturisme | FOTO

Trei persoane au fost rănite în urma unui accident produs, joi dimineaţa, pe DN2A, în zona localităţii Nicoale Bălcescu, judeţul Constanţa. Centrul Infotrafic al Poliţiei Române anunţă că circualţia în zonă este blocată.

580 afișări
Imaginea articolului Accident pe DN2A, în Constanţa: Trei persoane au fost rănite, în urma coliziunii între două autoturisme | FOTO

Trei persoane rănite într-un accident produs pe DN2A, în judeţul Constanţa

Accidentul s-a produs joi dimineaţa pe DN 2A, Constanţa – Hârşova, în zona localităţii Nicoale Bălcescu, judeţul Constanţa. Potrivit poliţiştilor, au fost implicate în accident două maşini, iar traficul este blocat.

„Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră este oprită la această oră pe DN 2A Constanţa – Hârşova, în zona localităţii Nicoale Bălcescu, judeţul Constanţa, din cauza unei coliziuni între două autoturisme”, au anunţat reprezentanţii Poliţiei.

Potrivit Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa, în urma impactului trei persoane au fost rănite. Este vorba de trei femei, două au suferit traumatisme cranio-cerebrale şi una traumatism cranio-cerebral şi lombar. Toate victimele au fost transporate la spital.

Poliţiştii continuă cercetările la faţa locului pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici