ACCIDENT pe trecerea de pietoni: Un copil a fost lovit de o ambulanţă în Sectorul 6

Un copil a fost transportat la Spitalul Bagdsar-Arseni din Bucureşti după ce a fost accidentat de o ambulanţă, miercuri după-amiază, la intersecţia Romancierilor - bd. Timişoara din Sectorul 6, au declarat, pentru MEDIAFAX, oficiali din Poliţia Rutieră.

681 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT pe trecerea de pietoni: Un copil a fost lovit de o ambulanţă în Sectorul 6

Un copil a fost lovit de o ambulanţă în Sectorul 6

Accidentul s-ar fi produs, potrivit primelor informaţii, pe o trecere de pietoni, unde copilul era însoţit de mama lui, care nu a fost rănită.

Maşina implicată în accident este de la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov (SABI).

Poliţiştii de la Rutieră fac măsurători la faţa locului, pentru a stabili împrejurările şi cauza accidentului.

Nu se cunoaşte, deocamdată, dacă ambulanţa era în misiune la momentul accidentului.

SABI: Ambulanţa nu era în misiune, ieşise din service

Ambulanţa Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov (SABI) nu era în misiune, iar şoferul acesteia susţine că victima şi mama sa "i-ar fi sărit în faţă", a declarat, pentru MEDIAFAX, managerul SABI, dr. Alis Grasu.

"Maşina tocmai ieşise din service, nu era în misiune şi nu avea semnalele acustice şi luminoase pornite. Potrivit şoferului, copilul şi mama acestuia i-ar fi sărit în faţă", a spus dr. Grasu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici