Accident pe un traseu de biciclete din Arad. Un biciclist este în stare de inconştienţă

Un biciclist este în stare gravă după ce a căzut pe un traseu de biciclete din judeţul Arad. La faţa locului intervin mai multe echipe de la ISU Arad.

329 afișări
Imaginea articolului Accident pe un traseu de biciclete din Arad. Un biciclist este în stare de inconştienţă

Potrivit salvatorilor, accidentul a avut loc sâmbătă pe traseul de biciclete din zona Siria, către Căsoaia.

Biciclistul a căzut pe traseu într-o zonă greu accesibilă.

Din primele informaţii, victima este în stare de inconştienţă.

La faţa locului intervin echipajul de terapie intensiva mobila, o echipă SMURD şi şenilată pentru intervenţii pe teren accidentat. De asemenea, a fost anunţat serviciul Salvamont.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
accident,
biciclete,
isu

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici