Accident RUTIER azi-noapte în Bucureşti. Un bărbat a plonjat cu maşina în râul Dâmboviţa, de pe podul de la Timpuri Noi

Un bărbat a căzut cu maşina în râul Dâmboviţa, în noaptea de marţi spre miercuri, după ce a pierdut controlul volanului şi a rupt gardul de protecţie, pe podul de la Timpuri Noi, anunţă Brigada Rutieră a Capitalei.

16056 afișări
Imaginea articolului Accident RUTIER azi-noapte în Bucureşti. Un bărbat a plonjat cu maşina în râul Dâmboviţa, de pe podul de la Timpuri Noi

Accident RUTIER azi-noapte în Bucureşti. Un bărbat a plonjat cu maşina în râul Dâmboviţa, de pe podul de la Timpuri Noi

Accidentul s-a produs în jurul orei 01.05, când un bărbat de 29 de ani care circula cu o maşină pe Splaiul Unirii, din direcţia Şoseaua Mihai Bravu, a pierdut controlul volanului pe podul Timpuri Noi.

Maşina, un bolid Lexus, a rupt gardul de protecţie şi a căzut în râul Dâmboviţa.

În autoturism se mai afla un pasager în vârstă de 28 ani, însă atât el, cât şi şoferul au reuşit să iasă singuri din maşină, înainte să vină poliţia. Aceştia nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0. El a fost dus la Biroul Accidente Uşoare Sector 3 şi a fost sancţionat cu 4 puncte amendă şi 3 puncte penalizare, pentru neasigurare la schimbarea direcţiei de mers.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici