Accident rutier cu 4 răniţi, între care 2 copii, în Braşov. Maşină, coliziune frontală după ce a pătruns pe contrasens

Doi adulţi şi doi copii în vârstă de 7 şi 10 ani au fost răniţi sâmbătă, în oraşul Braşov, în urma unui accident, după ce şoferul unei maşini a pătruns pe contrasens şi a lovit un alt autoturism.

868 afișări
Imaginea articolului Accident rutier cu 4 răniţi, între care 2 copii, în Braşov. Maşină, coliziune frontală după ce a pătruns pe contrasens

Accident rutier cu 4 răniţi, între care 2 copii, în Braşov. Maşină, coliziune frontală după ce a pătruns pe contrasens

Accidentul s-a produs după ce un şofer de 28 de ani nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a intrat pe contrasens.

„Şoferul de 28 de ani nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, carosabil umed, şi a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un alt autoturism”, au declarat reprezentanţii IPJ Braşov.

În urma impactului, 4 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, dar toate victimele sunt conştiente. Alte două persoane implicate în accident au refuzat transportul la spital.

„Nu au fost persoane încarcerate, toate victimele sunt conştiente, au diferite traumatisme. Mai grav este o fată de 28 de ani, care a suferit traumatism cranio-cerebral, toracic şi la membrele inferioare”, a declarat Criprian Sfreja, purtător de cuvânt ISU Braşov.

Şoferii celor două autoturisme au fost testaţi cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost negativ.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici