Accident rutier grav în Bucureşti. O persoană a murit

Un accident rutier a avut loc, marţi dimineaţa, în zona Mihai Bravu, un bărbat de 36 de ani fiind lovit mortal. Din primele informaţii, pietonul ar fi traversat neregulamentar, prin loc nepermis şi fără să se asigure.

41318 afișări
Imaginea articolului Accident rutier grav în Bucureşti. O persoană a murit

Accident rutier grav în Bucureşti. O persoană a murit. Circulaţia, restricţionată

În jurul orei 07.25, conducătorul unui autovehicul în vârsta de 41 de ani, care se deplasa pe Sos.Mihai Bravu-Pod Abator, dinspre Calea Vitan către Piaţa Sudului, la urcarea pe Podul Văcăreşti a surprins şi accidentat mortal un barbat în vârstă de 36 de ani care ar fi traversat strada neregulamentar, potrivit poliţiştilor.

Şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. Poliţiştii fac cercetări la faţa locului, fiind restricţii de circulaţie la urcarea pe Podul Văcăreşti, sensul dintre Şoseaua Mihai Bravu către Piaţa Sudului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici