Accident rutier grav în Galaţi: Şapte persoane rănite, în urma impactului dintre un microbuz şi un TIR

  • Şapte persoane au fost rănite după ce un microbuz s-a ciocnit cu un TIR.
  • Accidentul s-a produs pe o şosea din judeţul Galaţi.
  • La faţa locului acţionează echipajul de descarcerare.
5116 afișări
Imaginea articolului Accident rutier grav în Galaţi: Şapte persoane rănite, în urma impactului dintre un microbuz şi un TIR

Accident rutier grav în Galaţi: Şapte persoane rănite, în urma impactului dintre un microbuz şi un TIR

Accidentul rutier s-a produs miercuri, pe DN 25, la Hanu Conachi, în judeţul Galaţi. Şapte persoane sunt rănite, iar victimele sunt conştiente. La faţa locului intervin numeroase echipaje de la Poliţie şi ISU, informează reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi.
 
„Acţionează o autospecială pentru descarcerare de la Secţia de Pompieri Tecuci, un echipaj SMURD tip C si două echipaje SAJ", au anunţat reprezentanţii ISU Galaţi.
 
Reprezentanţii Poliţiei au stabilit că accidentul a fost provocat de şoferul microbuzului care nu a respectat distanţa faţă de tirul din faţa sa. Şoferii nu consumaseră alcool, dar poliţiştii vor deschide dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

„Accidentul s-a produs în jurul orei 09.50, în localitatea Hanu Conachi, pe sensul de mers Galaţi -Tecuci. Un bărbat, de 38 de ani, aflat la volanul unui microbuz care efectua transport de persoane, pe ruta Galaţi -Tecuci, nu ar fi păstrat distanţa regulamentară in mers faţă de vehiculul care circula în faţa sa, (ansamblu auto format din cap tractor şi remorcă - tir) şi ar fi intrat în partea din spate a acestuia. În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto şi a 6 pasageri din microbuz. Aceştia au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale. Cei doi şoferi implicaţi în accident au fost testaţi alcoolscopic, rezultatul fiind negativ”, au anunţat reprezentanţii IPJ Galaţi.

Traficul rutier prin zonă este îngreunat. Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române pe DN25 Galaţi – Tecuci, pe raza localităţii Hanu Conachi, în judeţul Galaţi, circulaţia rutieră se desfăşoară pe un singur fir.
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici