ACCIDENT RUTIER grav în Neamţ: O persoană a murit şi 12 au fost rănite după ce un microbuz s-a ciocnit cu o maşină de teren

O persoană a decedat, iar 12 au fost rănite, cinci dintre acestea aflându-se în stare gravă, în urma unui accident rutier produs miercuri seară în Neamţ, a declarat, pentru MEDIAFAX, secretarul de stat din Ministerul Sănătăţii Raed Arafat.

2378 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT RUTIER grav în Neamţ: O persoană a murit şi 12 au fost rănite după ce un microbuz s-a ciocnit cu o maşină de teren

ACCIDENT în Neamţ: O persoană a murit şi patru au fost rănite după ce un microbuz s-a ciocnit cu o maşină de teren (Imagine: Shutterstock)

Potrivit lui Arafat, unul dintre răniţi va fi transportat la Iaşi, cu un elicopter SMURD care a plecat deja din acest oraş spre locul accidentului.

Ceilalţi patru răniţi aflaţi în stare gravă vor fi duşi la spital cu ambulanţe pentru victime multiple.

Accidentul a avut loc pe DN 15 Piatra Neamţ - Bicaz, unde un microbuz s-a ciocnit cu un autoturism de teren.

Potrivit primelor informaţii de la faţa locului, comunicate MEDIAFAX de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ, persoana decedată şi patru răniţi se aflau în microbuz.

Circulaţia rutieră pe DN15 Piatra Neamţ - Bicaz este întreruptă pe ambele sensuri în zona localităţii nemţene Alexandru cel Bun, a precizat Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici