Accident rutier GRAV în Sibiu: O fetiţă a murit, iar alta este rănită grav

O fetiţă de 9 ani a murit şi alta este rănită grav, după ce au fost spulberate, marţi, pe Drumul Naţional 14, în localitatea Şaroş pe Târnave, din judeţul Sibiu. Poliţiştii au stabilit că fetele traversau neregulamentar, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1375 afișări
Imaginea articolului Accident rutier GRAV în Sibiu: O fetiţă a murit, iar alta este rănită grav

Accident rutier GRAV în Sibiu: O fetiţă a murit, iar alta este rănită grav

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Sibiu, Cristina Criveanu, un medic de la ISU Mureş a intervenit primul la solicitare, însă pentru fetiţa de 8 ani s-a declarat decesul.

„A ajuns la caz un echipaj SMURD cu medic de la ISU Sibiu şi un alt echipaj SMURD cu medic de la ISU Mureş. Echipajul SMURD a transportat la spital copilul de 7 ani cu traumatism membru inferior. Un alt echipaj, de la SAJ, a efectuat manevre de resuscitare la faţa locului pentru salvarea copilului de 9 ani, însă medicul de pe ambulanţa ISU Mureş ajunsă la faţa locului a declarat fetiţa decedată”, a spus Criveanu.

Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu, a declarat că cele două fetiţe traversau neregulamentar, când au fost lovite de un autoturism condus regulamentar spre Sighişoara, de către un bărbat în vârstă de 45 de ani, sibian.

Traficul pe DN 14, între judeţele Sibiu şi Mureş, este blocat la ora transmiterii acestei ştiri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici