Accident rutier grav, pe drumul naţional 65 - 574, între un autoturism şi un camion. Trei persoane, printre care şi un copil, au decedat

  • Un accident rutier a avut loc luni dimineaţa, în zona localităţii Negreni.
  • Coliziunea ar fi fost una frontală.
  • Pasagerii autoturismului au decedat.
1142 afișări
Imaginea articolului Accident rutier grav, pe drumul naţional 65 - 574, între un autoturism şi un camion. Trei persoane, printre care şi un copil, au decedat

Captură video IPJ Olt

La ora 07.02, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat cu privire la producerea unui eveniment rutier pe Drumul Naţional 65 – European 574, între localităţile Negreni şi Optaşi.
 
La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Olt. Din primele verificări aceştia au constatat faptul că, în eveniment, au fost implicate două autovehicule, respectiv un autocamion transportor condus de un bărbat, de 48 de ani, din oraşul Mioveni, judeţul Argeş şi un autoturism în care se aflau 3 persoane, din care doi bărbaţi şi o femeie. Cele două autovehicule ar fi intrat în coliziune frontală.
 
În urma coliziunii, cele 3 persoane din autoturism au decedat. Este vorba despre o femeie de 60 ani, un bărbat de 61 ani şi un copil de 16 ani, din Timişoara. 
 
Conducătorul autocamionului nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice în momentul producerii evenimentului. Acesta nu a necesitat îngrijiri medicale.
 
În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, poliţiştii efectuând cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. 

La faţa locului acţionează echipaje din cadrul Staţiei Scorniceşti şi Detaşamentului Slatina, cu două autospeciale complexe pentru intervenţie şi descarcerare, o autospecială pentru descarcerare şi un echipaj SMURD. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici