Accident rutier în Hunedoara, pe DN7: Un mort şi trei răniţi, între care şi un copil

O persoană a murit, iar altre trei, între care şi o fetiţă de patru ani, au fost grav rănite, marţi seară, în urma unui accident rutier care a avut loc pe DN7, în judeţul Hunedoara, după ce un TIR s-a ciocnit cu o camionetă.

757 afișări

Accidentul s-a petrecut pe DN7 , între Deva şi Orăştie, în apropierea localităţii hunedorene Turmaş. Astfel, un TIR a derapat şi a intrat pe contrasens, izbindu-se frontal de o camionetă în care se aflau patru persoane, între care şi un copil.

"Pompierii salvatori au găsit la locul impactului dintre o camionetă şi un autotren o persoană decedată şi alte trei grav rănite, toate încarcerate în camionetă. Echipa de descarcerare a executat cu multa grijă operaţiunile de scoatere a răniţilor din autovehicul, mai ales ca între victime se afla şi un copil de patru ani. Concomitent cu aceste manevre, paramedicii SMURD au acordat primul ajutor răniţilor. Ei au aplicat vestele extractoare pentru protecţia coloanei vertebrale, gulere cervicale şi atele vacuum pentru imobilizarea fracturilor. Accidentaţii, o femeie, un barbat si un copil, toţi în stare gravă, au fost transportaţi cu ambulanţele la Unitatea de Primire a Urgenţelor din Deva", a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara, lr. Anemona Doda.

Poliţiştii au început o anchetă pentru a stabili cauzele producerii accidentului.

"Din primele cercetări s-a stabilt că un TIR a intrat în derapaj şi a ajuns pe contrasens unde a izbit frontal o camionetă în care se aflau patru persoane. Şoferul TIR-ului nu a fost rănit, dar este şocat", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Hunedoara, inspectorul principal Bogdan Niţu.

Potrivit sursei citate, un alt accident a avut loc cu câteva ore mai devreme în acceaşi zonă, pe DN7, între Deva şi Orăştie.

Astfel, o autoutilitară încărcată cu marfă a intrat pe contrasens şi a izbit o altă autoutilitară în care se aflau cinci persoane, pe care a proiectat-o într-un stâlp electric de pe marginea şoselei.

În urma impactului, stâlpul electric a căzut peste o casă şi a avariat acoperişul.

Trei persoane din cea de-a doua autoutilitară au fost rănite uşor, iar localnicii din satul Spini au rămas fără curent timp de o oră.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici