Accident rutier în Ilfov. Una dintre maşinile implicate a fost proiectată într-un pieton

Traficul rutier se desfăşoară dirijat pe Şoseaua Fundeni, în zona comunei Dobroeşti, judeţul Ilfov, după ce şoferul unei maşini a lovit alt vehicul, pe care l-a proiectat într-un pieton, potrivit Centrului Infotrafic.

480 afișări
Imaginea articolului Accident rutier în Ilfov. Una dintre maşinile implicate a fost proiectată într-un pieton

Accident rutier în Ilfov. Una dintre maşinile implicate a fost proiectată într-un pieton

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române transmite că traficul rutier se desfăşoară dirijat pe şoseaua Fundeni, în zona comunei Dobroeşţi, judeţul Ilfov, după ce şoferul unei maşini, pe fondul nepăstrării distanţei regulamentare, a intrat în coliziune cu un alt vehicul, care a fost proiectat într-un pieton.

Traficul rutier este restricţionat pe a doua bandă, pe sensul către Colentina.

La faţa locului sunt echipaje de poliţie pentru fluidizarea circulaţiei.

Se estimează că traficul va reveni la normal în circa 30 de minute.

Poliţiştii le recomandă şoferilor să circule cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
accident,
pieton,
trafic

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici