Video Accident rutier în judeţul Ilfov. Şapte persoane implicate. Două victime, inconştiente | FOTO

Un accident rutier a avut loc vineri pe DN1, în localitatea Tâncăbeşti, judeţul Ilfov, fiind implicate şapte persoane. Două dintre victime erau încarcerate la sosirea salvatorilor.

1780 afișări

Din primele informaţii ar fi vorba despre cinci adulţi şi doi copii.

Potrivit pompierilor, două persoane sunt inconştiente şi încarcerate, două cu pierdere temporară de conştienţă şi trei conştiente.

Cele două persoane încarcerate au fost extrase şi se află în grija echipajelor medicale

La faţa locului au acţionat 4 ambulanţe SMURD, 2 autospeciale de stingere ale pompierilor şi 2 echipaje de descarcerare.

Referitor la cauza accidentului, potrivit poliţiştilor, o maşină care se deplasa dinspre Bucureşti spre Ploieşti nu s-ar fi asigurat la schimbarea direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un autoturism care circula pe banda 1. Maşina care circula pe prima bandă a fost proiectată pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism care circula din sens opus.

Circulaţia în zonă este îngreunată, circulându-se pe câte o bandă în ambele sensuri.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici