Accident rutier la Satu Mare: Un mort şi doi răniţi, după ce un camion şi un autoturism s-au ciocnit

O persoană a murit, iar alte două au fost rănite, joi, în urma unui accident care a avut loc pe drumul care face legătura între localităţile Decebal şi Doba, judeţul Satu Mare, după ce un camion şi un autoturism s-au ciocnit, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1772 afișări
Imaginea articolului Accident rutier la Satu Mare: Un mort şi doi răniţi, după ce un camion şi un autoturism s-au ciocnit

Accident rutier la Satu Mare: Un mort şi doi răniţi, după ce un camion şi un autoturism s-au ciocnit

Potrivit unui comunicat de presă transmis, joi, de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Satu Mare, un accident rutier a avut loc pe drumul care leagă localităţile Decebal şi Doba, după ce un camion şi un autoturism s-au ciocnit.

În urma accidentului, trei persoane au fost rănite, una fiind încarcerată între fiarele contorsionate ale maşinii.

Conform sursei citate, în pofida manevrelor de resuscitare făcute de personalul specializat, persoana respectivă, care se afla în stop cardio-respirator la momentul sosirii pompierilor, nu a supravieţuit.

Celelalte două persoane rănite au fost transportate la Unitatea de Primire a Urgenţelor Satu Mare.

La locul accidentului s-au deplasat pompieri de la Detaşamentul Satu Mare cu o autospecială cu modul de descarcerare grea, o autospecială de stingere cu apă şi spumă, două ambulanţe tip SMURD, care au intervenit în colaborare cu o altă ambulanţă, de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Satu Mare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici