Video Accident şocant pe trecerea de pietoni: O tânără lovită în plin de un camion - VIDEO

O femeie de 29 de ani din oraşul dâmboviţean Răcari care se afla pe o bicicletă a fost lovită de un camion, luni, pe trecerea de pietoni din faţa primăriei localităţii, victima fiind transportată cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean din Târgovişte.

13926 afișări

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Dâmboviţa, accidentul a fost surprins de camerele de supraveghere ale Primăriei din Răcari, iar şoferul, care nu era sub influenţa băuturilor alcoolice, este cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă.

"Un bărbat de 32 de ani din localitatea dâmboviţeană Râul Alb, care conducea un camion, a acroşat şi accidentat o femeie aflată pe bicicletă, care traversa strada pe trecerea de pietoni. Femeia a fost rănită şi transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Dâmboviţa, agent Raluca Trandafir.

Imaginile de pe camerele de supraveghere instalate pe sediul Primăriei Răcari arată cum tânăra de 29 de ani se angajează în traversarea străzii pe bicicletă, pe trecerea de pietoni, iar camionul o acroşează cu roţile din faţă, victima fiind aruncată câţiva metri în lateral. Ulterior, mai mulţi martori ai accidentului, care spun că şoferul camionului circula cu viteză mare, au ridicat-o pe femeie şi au aşezat-o pe trotuarul din faţa primăriei, iar imediat la faţa locului a venit o ambulanţă care a preluat-o pe tânără.

Pe aceeaşi trecere de pietoni, la începutul lunii mai o tânără a fost grav rănită după ce a fost lovită de un autobuz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici