Accident teribil în Arad: Mai mulţi răniţi, după ce două autoturisme s-au ciocnit/ Patru persoane au ajuns la spital

Cinci persoane au fost rănite după ce două autoturisme s-au ciocnit pe DN7 (E68) Deva – Arad, în judeţul Arad. Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad anunţă trei victime încarcerate. Patru persoane rănite după ce două autoturisme s-au ciocnit pe DN7 (E68) Deva – Arad, în judeţul Arad au ajuns la spital. Printre victime este şi un copil de 13 ani.

429 afișări
Imaginea articolului Accident teribil în Arad: Mai mulţi răniţi, după ce două autoturisme s-au ciocnit/ Patru persoane au ajuns la spital

Accident teribil în Arad: Cinci persoane rănite, după ce două autoturisme s-au ciocnit/ Trei victime au rămas încarcerate

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că pe DN7 (E68) Deva – Arad, la ieşirea din localitatea Păuliş către Sâmbăteni, judeţul Arad, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme.

În urma impactului, cinci persoane au fost rănite.

Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad anunţă că trei dintre victime sunt încarcerate.

Patru răniţi în accidentul din judeţul Arad au ajuns la spital

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad anunţă că trei victime au fost descarcerate.

Două dintre ele au fost predate echipajelor medicale şi vor ajunge la UPU Arad, iar a treia victimă a fost preluată de un elicopter care o duce la spital la Timişoara.

De asemenea, un copil de 13 ani, rănit şi el în accident, a fost transportat la UPU Arad.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţa că pe DN7 (E68) Deva – Arad, la ieşirea din localitatea Păuliş către Sâmbăteni, judeţul Arad, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme. Iniţial, Infotrafic a anunţat cinci persoane rănite.

Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri.

Taguri:
arad,
accident,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici