Accident teribil pe DN65: Un bărbat a murit, iar alte două persoane au fost rănite - FOTO

Un bărbat în vîrstă de 54 de ani, şoferul unei dintre maşinile implicate în accidentul produs duminică după-amiază pe DN65, în judeţul Olt, a murit. Alte două persoane au fost transportate la spital cu diverse traumatisme.

2144 afișări

Potrivit ISU Olt, şoferul uneia dintre maşini, în vârstă de 54 de ani, a rămas încarcerat, iar după extragere a fost resuscitat, însă fără succes.

Un pasager din aceeaşi maşină cu şoferul care a murit şi conducătorul auto al celui de-al doilea autoturism au suferit mai multe traumatisme şi au fost tranportaţi la spital.

Potrivit IPJ Olt, în accidentul produs pe DN 65 la ieşirea din localitatea Negreni au fost implicate două autoturisme şi un TIR.

„Poliţiştii Serviciului Rutier s-au deplasat la faţa locului, iar din primele cercetări se pare că un bărbat din comuna Osica de Sus, în timp ce conducea un autoturism pe DN 65-E 574 din direcţia Slatina-Piteşti, s-ar fi angajat în depăşirea unui autoturism aflat în faţa sa, ar fi derapat şi a intrat în coliziune cu un autotren ce circula din sens invers. La rândul său autotrenul a pătruns pe sensul opus de mers intrând în coliziune cu un al doilea autoturism ce circula regulamentar”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Olt.

Poliţiştii continuă în acest caz cercetările pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici