Accident tragic: Două femei au murit într-un accident în care şoferul a adormit la volan

Două femei au murit, duminică dimineaţa, în urma unui accident produs de fiul uneia dintre ele, în satul Gheorghe Doja, din judeţul Bacău. Şoferul, un tânăr de 19 ani, a adormit la volan şi a intrat cu maşina într-un copac, transmite corespondentul MEDIAFAX.

536 afișări
Imaginea articolului Accident tragic: Două femei au murit într-un accident în care şoferul a adormit la volan

Accident tragic: Două femei au murit într-un accident în care şoferul a adormit la volan

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Bacău, Cătălina Creţu, mama şi mătuşa şoferului au murit în accidentul din satul Gheorghe Doja, comuna Răcăciuni.

"Un autoturism condus de un tânăr de 19 ani a intrat intr-un copac, în urma impactului decedând două femei de aproximativ 50 de ani care se aflau în maşină, respectiv mama şi mătuşa şoferului. Din primele cercetări reiese că şoferul ar fi adormit la volan. A fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Cătălina Creţu, purtatorul de cuvânt al IPJ Bacău.

Aceasta a adăugat că şoferul, grav rănit, a fost transportat la spital.

Anchetatorii urmează să stabilească şi dacă şoferul era sau nu sub influenţa alcoolului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici