Accidentul de la Vaslui: Unul dintre tinerii morţi era şeful unui post de poliţie

Una dintre cele două persoane care au murit, miercuri, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat într-o râpă, în comuna Vetrişoaia din judeţul Vaslui, era şeful Postului de Poliţie din localitate, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2026 afișări
Imaginea articolului Accidentul de la Vaslui: Unul dintre tinerii morţi era şeful unui post de poliţie

Unul dintre tinerii morţi în accidentul din Vaslui era şeful unui post de poliţie

Doi tineri, în vârstă de 28 şi 29 de ani, au murit, iar o fată de 19 ani a fost rănită, în urma accidentului din comuna Vetrişoaia. Unul dintre bărbaţii decedaţi este Marius Niţică, şeful Postului de Poliţie din localitate, care se afla în timpul liber.

„Este vorba despre un coleg al nostru. Avea 28 de ani", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Gheorghiţă Bogdan, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Surse oficiale susţin că tinerii se întorceau de la o partidă de vânătoare.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cum s-a întâmplat accidentul.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici