Accidentul de vânătoare din Vaslui: Copilul împuşcat a fost operat. Care este prognosticul doctorilor

Copilul în vârstă de 13 ani care a fost rănit grav pe un fond de vânătoare din judeţul Vaslui a fost operat, în timpul nopţii de sâmbătă spre duminică, noaptea la Spitalul „Sfânta Maria”, din Iaşi, starea sa fiind stabilă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2234 afișări
Imaginea articolului Accidentul de vânătoare din Vaslui: Copilul împuşcat a fost operat. Care este prognosticul doctorilor

Accidentul de vânătoare din Vaslui: Copilul împuşcat a fost operat. Ce spun medicii despre starea băiatului

Medicii din cadrul Spitalului de Pediatrie „Sfânta Maria”, din Iaşi, au declarat, duminică dimineaţa, corespondentului MEDIAFAX, că starea băieţelului este stabilă, după ce a fost operat.

„Copilul a fost operat, este încă sub anestezie, încă la Secţia de Terapie Intensivă a unităţii noastre, dar este stabil hemodinamic. Aşteptăm ca evoluţia lui să fie una bună, dar nu putem şti sigur, având în vedere că a fost vorba despre o leziune destul de gravă“, a spus dr. Tamara Solange Roşu, purtătorul de cuvânt al Spitalului „Sfânta Maria”, din Iaşi.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vaslui, Bogdan Gheorghiţă, a spus că cel mic era la vânătoarea organizată pe Fondul nr. 37 – Cârja, împreună cu tatăl său.

„Din informaţiile deţinute până în prezent, victima, un copil de 13 ani, se afla la o partidă de vânătoare când a fost împuşcată accidental, dar nu de către tatăl său, ci de către o altă persoană. Nu ştim deocamdată dacă acel copil era gonaci acolo, ci doar că se afla împreună cu tatăl lui. Poliţiştii continuă cercetările în acest caz, pentru a elucida ceea ce s-a întâmplat şi a lua măsurile legale care se impun", a declarat Ghiorghiţă.

Copil de 13 ani a fost împuşcat accidental, sâmbătă, pe fondul de vânătoare nr. 37 – Cârja, suferind fractură de femur. Reprezentanţii ISU Vaslui au fost solicitaţi să transporte copilul de la Spitalul din Bârlad, la Spitalul "Sfânta Maria", din Iaşi. Copilul avea o plagă împuşcată cu fractură de femur stâng.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici