Accidentul lui Şerban Huidu: Şapte martori au fost audiaţi. Unele declaraţii sunt contradictorii

Şapte martori ai accidentului provocat de Şerban Huidu şi soldat cu moartea a trei persoane au fost audiaţi până în prezent de procurorii şi poliţiştii braşoveni, şi potrivit unor surse judiciare declaraţiile acestora au fost contradictorii, unii înaintând ipoteza derapării, alţii pe cea a depăşirii.

1711 afișări
Imaginea articolului Accidentul lui Şerban Huidu: Şapte martori au fost audiaţi. Unele declaraţii sunt contradictorii

Şerban Huidu (Imagine: Bogdan Dinca/Mediafax Foto)

Potrivit prim-procurorului Carmina Reit de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov, până în prezent au fost audiaţi şapte martori. Doi dintre martori au fost audiaţi marţi.

"Doi martori au fost audiaţi astăzi (marţi - n.r.). În total, până în prezent am audiat şapte martori şi nu mai mulţi, după cum s-a precizat eronat până acum. Noi suntem obligaţi să îi audiem pe toţi cei care spun că au date despre acest accident şi pe baza declaraţiilor acestora se va ajunge la o concluzie. Deocamdată este prematur să ne pronunţăm. Cu siguranţă vor mai fi şi audiate şi alte persoane", a declarat Carmina Reit.

Potrivit unor surse judiciare, unii martori au avut declaraţii contradictorii. Astfel, unii au spus că maşina de teren condusă de Şerban Huidu a intrat în depăşire, alţii că a derapat şi a pierdut controlul volanului.

Şerban Huidu se afla, duminică, la volanul unei maşini de teren Mercedes şi circula dinspre Capitală spre Braşov, iar la ieşirea din localitatea Timişul de Sus, într-o zonă în care sunt curbe, viteza legală fiind de 30 km. la oră, a intrat cu maşina pe contrasens şi a izbit un autoturism Dacia, în care se aflau trei persoane care au decedat în urma accidentului. El se afla în maşină împreună cu soţia sa, cu cei doi copii în vârstă de 2 şi 4 ani şi cu bona acestora.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici