Acte încurcate grav la eliberarea certificatului de deces. Ce document au primit rudele unei femei

Un angajat al Primăriei Brabova, judeţul Dolj, a eliberat un certificat de naştere când rudele unei bătrâne care a murit au cerut certificatul de deces, transmite corespondentul MEDIAFAX.

132 afișări
Imaginea articolului Acte încurcate grav la eliberarea certificatului de deces. Ce document au primit rudele unei femei

Rudele unei femei care a murit au primit certificat de naştere, în locul celui de deces

Potrivit reprezentanţilor Primăriei Brabova, judeţul Dolj, greşeala a fost observată de angajaţii Casei de Pensii, după ce familia bătrânei decedate a solicitat ajutorul de înmormântare, fiind depus la dosar certificatul de naştere al femeii de 84 de ani, eliberat pe 23 ianuarie 2019.

„Până la urmă a fost o greşeală. Se întâmplă. Din ce am înţeles, eliberând înainte un certificat de naştere unei alte persoane, ar fi avut pe birou registrul cu certificatele de naştere, au venit pentru deces şi când au venit pentru certificatul de deces, nu ştiu, din neatenţie, din grabă, s-a apucat să scrie în registrul respectiv, fără să verifice. Şi-a dat seama de greşeală după ce s-au întors de la Casa de Pensii, acolo s-a observat că se făcuse greşeala. Normal trebuia să elibereze certificatul de deces. Secretarul eliberează", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Sorin Băboianu, angajat al Primăriei Brabova.

După a doua vizită la Primărie, rudele bătrânei de 84 de ani au primit certificatul de deces.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici