Acţiune de amploare în Timiş: Peste 100 de migranţi au fost împiedicaţi să intre ilegal în România

  • Peste 100 de migranţi au încercat să intre ilegal în ţară din Serbia.
  • Poliţiştii de frontieră au anunţat autorităţile sârbe, reuşind astfel să împiedice grupul de migranţi să pătrundă în România.
217 afișări
Imaginea articolului Acţiune de amploare în Timiş: Peste 100 de migranţi au fost împiedicaţi să intre ilegal în România

„În dreptul localităţii Lăţunaş, poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara au identificat, pe teritoriul Republicii Serbia, cu ajutorul aparaturii din dotare, un grup de peste 100 de migranţi care se îndreptau înspre frontiera comună cu România, în scopul intrării ilegale în ţara noastră”, anunţă Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră.

Potrivit sursei citate, poliţiştii de frontieră români au acţionat preventiv şi au anunţat autorităţile sârbe, reuşind astfel să împiedice grupul de migranţi să pătrundă în România.

„Poliţiştii de frontieră au beneficiat şi de sprijinul unui elicopter al Inspectoratului General de Aviaţie. Măsurile de supraveghere din zonă vor fi intensificate pentru descurajarea pătrunderii pe teritoriul României a altor grupuri de migranţi”, transmite IGPF.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici