Activitatea a 15 firme din complexul Doraly, suspendată după controale antifraudă

Activitatea de comercializare a 15 firme din complexul Doraly aflat în Afumaţi-Ilfov a fost suspendată, în urma controalelor făcute în weekend de inspectorii antifraudă fiscală din cadrul regionalei Bucureşti a Direcţiei generale antifraudă fiscală.

342 afișări
Imaginea articolului Activitatea a 15 firme din complexul Doraly, suspendată după controale antifraudă

Activitatea a 15 firme din complexul Doraly, suspendată după controale antifraudă

Inspectorii antifraudă fiscală au verificat, sâmbătă, 69 firme care îşi desfăşurau activitatea în complexul comercial Doraly din localitatea Afumaţi, judeţul Ilfov.

În urma acţiunii de control au fost constatate contravenţii pentru care s-au dispus 103 amenzi în valoare totală de 789.500 lei, confiscarea a 97.469 lei în numerar, reprezentând venituri nefiscalizate şi suspendarea activităţii de comercializare a 15 firme. De asemenea, au fost confiscate în principal produse alimentare în valoare de peste 48.000 lei şi au fost sigilate două depozite care conţineau articole de îmbrăcăminte, precizează Direcţia generală antifraudă fiscală din ANAF.

Acţiunile de control inopinat ale inspectorilor Direcţiei generale antifraudă fiscală vor continua şi în perioada următoare în zone comerciale cu risc fiscal ridicat şi grad redus de conformare fiscală, în scopul descoperirii şi sancţionării abaterilor de la prevederile legale, se mai precizează în comunicat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici