Activitatea Curţii de Apel Alba Iulia a fost suspendată temporar, din cauza COVID-19

  • Activitatea Curţii de Apel Alba Iulia a fost suspendată temporar, joi şi vineri
  • 5 angajaţi au fost confirmaţi cu noul coronavirus
886 afișări
Imaginea articolului Activitatea Curţii de Apel Alba Iulia a fost suspendată temporar, din cauza COVID-19

Activitatea Curţii de Apel Alba Iulia a fost suspendată temporar

Curtea de Apel Alba Iulia a anunţat că decizia suspendării temporare a activităţii a fost luată la recomandarea DSP Alba.

Joi şi vineri va avea loc dezinfecţia şi igienizarea generală în Palatul de Justiţie, în toate spaţiile ocupate de instanţă.

Atât cauzele aflate pe rolul Curţii de Apel Alba Iulia în zilele de joi şi vineri, cât şi amânările de pronunţare din aceste zile vor fi reprogramate la date ulterioare, ce vor fi aduse la cunoştinţa părţilor şi persoanelor interesate.

De asemenea, se suspendă temporar în cele două zile programul cu publicul al compartimentelor Arhivă, Registratură şi Biroul de informare şi relaţii publice.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici