Activitatea Serviciului Permise şi Înmatriculări Auto din Galaţi, suspendată din cauza unei suspiciuni de infectare cu SARS COV 2

  • Activitatea Serviciului Public Comunitar Permise de Conducere şi Înmatriculare Auto Galaţi este suspendată joi din cauza unei suspiciuni de infectare cu virusul Sars Cov 2.
  • Unul dintre salariaţii instituţiei s-a simţit rău şi a rămas izolat la domiciliu până la aflarea rezultatului testului Covid.
  • 400 de programări pentru eliberarea de permise de conducere şi pentru examene auto au fost amânate.
1946 afișări
Imaginea articolului Activitatea Serviciului Permise şi Înmatriculări Auto din Galaţi, suspendată din cauza unei suspiciuni de infectare cu SARS COV 2

Activitatea Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Galaţi este suspendată pe parcursul zilei din cauza unei suspiciuni de infectare cu virusul Sars Cov 2. Joi, nu se lucrează cu publicul şi nu se dau examene la sală şi la traseu, la centrele din Galaţi şi din Tecuci. Aproximativ 400 de programări au fost amânate după ce unul dintre angajaţii instituţiei s-a simţit rău. Acesta a făcut testul şi acum aşteaptă rezultatul, iar instituţia a fost închisă în mod preventiv.

„Suspiciunea a apărut noaptea trecută, am decis să suspendăm activitatea instituţiei. Este o măsură preventivă, pe parcursul zilei aşteptăm rezultatul testului. Persoana suspectă este izolată la domiciliu”, i-a explicat corespondentului MEDIAFAX, prefectul judeţului Galaţi, Gabriel Avramescu.
Reprezentanţii instituţiei au anunţat că toate persoanele care aveau programare pe 16 iulie pentru preschimbare acte, obţinere acte şi examinare vor fi reprogramate la o dată ulterioară, ce va fi anunţată din timp.

La Serviciul Public Comunitar Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Galaţi lucrează 20 de oameni. Surse din rândul instituţiei susţin că toţi angajaţii vor merge la un laborator şi vor face testul pentru depistarea virusului. De asemenea, suspiciuni de infectare au mai fost şi în urmă cu câteva săptămâni după ce un instructor auto infectat a intrat în contact cu mai mulţi salariaţi ai instituţiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici