Actorul Jean Paler a fost operat la Braşov după ce a suferit un preinfarct

Actorul de comedie Jean Paler a suferit o intervenţie chirurgicală joi, la Spitalul Judeţean Braşov, după ce în urmă cu câteva zile a făcut un preinfarct şi a fost adus la Braşov de un prieten, medicii afirmând că după operaţie starea acestuia este bună.

517 afișări
Imaginea articolului Actorul Jean Paler a fost operat la Braşov după ce a suferit un preinfarct

Jean Paler (Imagine: captură video)

"Pacientul este bine. Operaţia a reuşit şi nu au fost probleme. Probabil că în câteva zile o să fie externat", a spus medicul Marius Neculoiu de la Spitalul Judeţean Braşov.

El a precizat că actorului i-au fost montate trei stenturi.

Actorul a ajuns luni la Spitalul Judeţean Braşov, după ce i s-a făcut rău în timp ce se afla la Sinaia. El a sunat un prieten care l-a dus la spitalul din Braşov, unde s-a constatat că a suferit un preinfarct.

Medicii braşoveni i-au făcut mai multe investigaţii, în urma cărora s-a constatat că arterele inimii sale erau înfundate, iar medicamentele pentru inimă nu îl mai puteau ajuta, astfel că a fost nevoie urgentă de montarea unor stenturi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici