Actorul Jonathan Majors a fost arestat pentru acuzaţii de agresiune şi hărţuire

Actorul Jonathan Majors a fost arestat la New York pentru acuzaţii de agresiune şi hărţuire. În consecinţă, armata americană a retras noile reclame în care apare starul din "Creed III".

609 afișări
Imaginea articolului Actorul Jonathan Majors a fost arestat pentru acuzaţii de agresiune şi hărţuire

Majors, care a prezentat recent un premiu la premiile Oscar alături de colegul său din "Creed III", Michael B. Jordan, a fost arestat sâmbătă în Manhattan în urma unei dispute domestice, potrivit poliţiei şi avocatului său.

O femeie în vârstă de 30 de ani a suferit răni minore la cap şi la gât şi a fost transportată la spital în stare stabilă, a precizat Departamentul de Poliţie din New York, notează Reuters.

Majors, în vârstă de 33 de ani, a apărut în instanţă pentru a fi pus sub acuzare şi a fost eliberat fără cauţiune. El a fost acuzat într-o plângere penală că a lovit femeia cu mâna, provocându-i o rană în spatele urechii, şi că a apucat-o de mână şi de gât, provocându-i vânătăi.

Priya Chaudhry, avocatul apărării lui Majors, a declarat că acesta este nevinovat şi că a fost "în mod dovedit victima unei altercaţii cu o femeie pe care o cunoaşte".

Ea a spus că episodul s-a petrecut într-un vehicul şi că şoferul care a fost martor ar ajuta la exonerarea lui Majors. De asemenea, ea a spus că femeia, al cărei nume nu a fost făcut public, a furnizat două declaraţii scrise "prin care retractează aceste acuzaţii".

Armata americană a declarat că retrage temporar noile reclame de campanie în care apare Majors.

"Prudenţa ne impune să ne retragem reclamele până când ancheta privind aceste acuzaţii va fi finalizată", a declarat Laura DeFrancisco, purtător de cuvânt al Biroului de Marketing al Armatei.

Majors a devenit celebru în filmul "The Last Black Man in San Francisco" din 2019 şi a apărut în "Ant-Man and the Wasp" de la Marvel: Quantumania", lansat în acest an.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici