Actriţa Anne Heche, rănită grav într-un accident rutier: a lovit o casă şi maşina a luat foc

Actriţa Anne Heche a fost grav rănită după ce maşina pe care o conducea s-a izbit de o casă din Los Angeles şi a luat foc. Pompierii au avut nevoie de 65 de minute pentru a stinge focul.

1925 afișări
Imaginea articolului Actriţa Anne Heche, rănită grav într-un accident rutier: a lovit o casă şi maşina a luat foc

Sursa foto: Twitter

Accidentul a provocat un incendiu de proporţii în interiorul proprietăţii de care s-a lovit maşina actriţei Ane Heche şi a fost nevoie de 65 de minute pentru ca cei 59 de pompieri să stingă complet flăcările.

Actriţa americană Anne Heche, în vârstă de 53 de ani, a fost grav rănită. Presa locală citată de Sky News arată că actriţa a suferit arsuri grave.

Potrivit NBCLA, şoferiţa mergea cu viteză pe o stradă rezidenţială - iar Mini Cooper-ul albastru a intrat într-o casă cu două etaje din Mar Vista.

Ofiţerii cred că este posibil ca maşina să fi lovit iniţial o bordură şi că s-a răsturnat.

Potrivit Departamentului de pompieri din Los Angeles, o femeie a fost găsită în interiorul maşinii, respectiv actriţa Anne Heche a fost transportată la spital.

Un vecin a declarat pentru NBCLA: „Casa era plină de fum. Cred că au folosit macaraua pentru a muta maşina pentru a extrage şoferul. A fost o nebunie”.

Heche este cunoscută pentru rolurile sale din filme precum Psycho, Donnie Brasco şi Cedar Rapids.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici