Adio retur! Noi reguli în cabina de probă de la mall

  • Poţi proba haine la mall dar trebuie să respecţi câteva condiţii
  • Dacă vrei să chemi o persoană în cabina de probă, trebuie să fie membru al familiei
  • Dezinfectarea mâinilor este obligatorie
4054 afișări

Magazinele din mall au introdus colecţia de vară şi unele te aşteaptă cu reduceri. Nu mai e cazul să te temi că nu ţi se potriveşte mărimea, ca atunci când cumperi online. Iulia spune că nu s-a anunţat nicio măsură specială în ceea ce priveşte probarea hainelor, dar patronii magazinelor s-au adaptat, pentru siguranţa clienţilor.

„Magazinul nostru permite intrarea în cabină cu patru articole”, spune angajata unui magazin de haine. 

La întrebarea „Poate fi însoţită o femeie la cabina de probă?”, aceasta răspunde: „Desigur, dacă persoana respectivă face parte din familia doamnei, au voie să intre două persoane în cabină.”

Ştim că te întrebi dacă poţi să probezi haine la mall în condiţiile actuale. Ei bine, poţi! Atenţie însă, hainele pe care le probezi vor rămâne în cabină, dar înainte de asta tu trebuie să fii foarte bine dezinfectat pe mâini.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici