Administraţia Străzilor Bucureşti vrea să facă reparaţii de 67,5 milioane de euro

Administraţia Străzilor Bucureşti a anunţat că intenţionează să organizeze şase licitaţii, câte una pentru fiecare sector, pentru a contracta servicii de reabilitare a drumurilor din Capitală, suma totală ce urmeză să fie investită pentru acest proiect ridicându-se la 67,5 milioane de euro.

381 afișări
Imaginea articolului Administraţia Străzilor Bucureşti vrea să facă reparaţii de 67,5 milioane de euro

Administraţia Străzilor Bucureşti vrea să facă reparaţii de 67,5 milioane de euro (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Administraţia Străzilor din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti a publicat un anunţ, prin Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), prin care îşi anunţă intenţia să semneze contracte pentru repararea străzilor în valoare de 39.903.317 lei, fără TVA, pentru fiecare dintre cele şase sectoare în parte.

Potrivit anunţului, acordul cadru poate fi făcut cu maxim trei firme, prin licitaţie restrânsă, la care pot partcipa până la cinci societăţi comerciale, contractul urmând să se deruleze pe o perioadă de patru ani.

Valoarea estimată a celui mai mare contract subsecvent este de 7.808.046 de lei.

În acelaşi timp, valoarea estimată pentru serviciile de proiectare ajunge la 234.241 de lei iar valoarea estimată pentru entru execuţia lucrărilor se ridică la 7.573.804 lei.

Pentru a putea participa la licitaţie, firmele trebuie să demonstreze că au cifra de afaceri globală, calculată ca medie anuală pe ultimii trei ani, cel puţin egală cu 15.000.000 de lei, să aibă la dispoziţie toate utilajele necesare şi să facă dovada că în ultimii cinci ani au mai făcut lucrări de mare anvergură.

De asemenea, societăţile sunt obligate să aibă angajaţi calificaţi în domeniu, care au studii de specialitate şi experienţă profesională.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici