Adolescent de 14 ani, găsit spânzurat

Un adolescent de 14 din localitatea vasluiană Budu Cantemir ani a fost găsit spânzurat, în noaptea de miercuri spre joi, în spatele casei în care locuia, înainte de a recurge la acest gest el trimiţând mai multor persoane un sms în care anunţa că se va sinucide, însă fără a preciza motivul.

463 afișări
Imaginea articolului Adolescent de 14 ani, găsit spânzurat

Adolescent de 14 ani, găsit spânzurat (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Potrivit primelor cercetări ale poliţiştilor vasluieni, adolescentul s-a spânzurat cu o frânghie de un cireş aflat în spatele casei în care locuia cu părinţii şi mai mulţi fraţi. Băiatul a fost descoperit de către unul din fraţii săi, care a sunat la 112 în speranţa că acesta poate fi salvat.

"Pentru a nu pierde timp fratele adolescentului a tăiat frânghia şi l-a urcat pe acesta într-o maşină în ideea de a câştiga timp. Victima a fost preluată de ambulanţă pe traseu între municipiul Huşi şi localitatea Bucu Cantemir, fiind făcute manvere de resuscitare, însă fără succes. Asupra adolescentului de 14 ani a fost găsit un telefon mobil în care era scris un mesaj trimis către mai multe persoane prin care îşi anunţa gestul şi îşi cerea iertare, însă în acel mesaj nu era specificat motivul pentru care s-a sinucis", a declarat, joi, pentru corespondentul MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Inpsectoratului Judeţean de Poliţie Vaslui, Mihaela Ştraub.

Adolescentul terminase clasa a VIII-a şi avea o situaţie şcolară bună.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici