Adolescent de 19 ani, ucis de coronavirus după ce doctorul i-a spus că e tânăr şi nu trebuie să-şi facă griji

  • Luca Di Nicola avea 19 ani şi era bucătar la Londra
  • Diagnosticul său iniţial a fost penumonie
  • Daily Mail scrie că doctorul i-a spus că este tânăr, puternic şi că nu trebuie să-şi facă griji
18578 afișări
Imaginea articolului Adolescent de 19 ani, ucis de coronavirus după ce doctorul i-a spus că e tânăr şi nu trebuie să-şi facă griji

Adolescent de 19 ani, ucis de coronavirus după ce doctorul i-a spus că e tânăr şi nu trebuie să-şi facă griji

Luca Di Nicola a plecat din Nereto, Italia, la Londra pentru a lucra ca bucătar. El a contactat virusul care provoacă COVID-19 şi a decedat la spitalul North Middlesex, scrie Daily Mail.
 
Potrivit sursei citate, tânărul a fost internat cu diagnosticul pneumonie, iar familia spună ca înainte era foarte sănătos şi nu arătase niciodata semne de boală,
 
Giada, mătuşa tânărului decedat, a vorbit pentru cotidianul italian La Repubbica.
 
"Cu o săptămână înainte a început să tuşească şi să aibă febra, iar cumnata mea Clarissa şi partenerul său Vicenzo au avut şi ei simptome.
 
Doctorul de la Londra i-a dat nepotului meu nişte paracetamol. Starea s-a agravat pe 23 martie. Acelaşi doctor l-a vizitat acasă şi i-a spus că este tânăr, puternic şi că nu trebuie să-şi facă griji, ca este o gripă foarte puternică", a spus ea.
 
Potrivit Daily Mail, în cele din urmă tânărul a ajuns la spital, dar starea sa era prea gravă. A fost intubat la terapie intensivă, însă plămânii săi au cedat.
 
Presa italiană scrie că mama tânărului şi partenera ei nu au fost testaţi ulterior, ci doar sfătuiţi să se izoleze.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici