Adolescent internat la Timişoara cu afecţiuni hepatice şi obezitate morbidă, găsit mort la toaletă

Un adolescent de 14 ani care fusese internat la Spitalul de Boli Infecţioase "Victor Babeş" din Timişoara cu suspiciune de hepatită şi sindrom de citoliză, dar care avea şi obezitate morbidă, a murit într-o toaletă a unităţii, în prezent fiind aşteptate rezultatele analizelor privind cauza morţii.

167 afișări
Imaginea articolului Adolescent internat la Timişoara cu afecţiuni hepatice şi obezitate morbidă, găsit mort la toaletă

Adolescent internat la Timişoara cu afecţiuni hepatice şi obezitate morbidă, găsit mort la toaletă (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"A fost o moarte subită, un copil de 14 ani care a venit cu sindrom de citoliză, de urgenţă, a fost găsit noaptea (duminică spre luni - n.r.) în toaletă, avea obezitate morbidă. Noi am chemat Poliţia şi a fost chemată Medicina Legală să preia trupul. I s-a făcut autopsia astăzi (miercuri - n.r.), dar nu avem încă un raport al analizelor şi nu ştim deocamdată care este cauza exactă a morţii", a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalul de Boli Infecţioase "Victor Babeş" din Timişoara, medicul Virgil Musta.

Potrivit sursei citate, citoliza se manifestă prin distrugerea celulelor hepatice şi apare la majoritatea afecţiunilor hepatice.

Poliţia nu a deschis o anchetă în acest caz.

"Nu s-a deschis o anchetă, deoarece cauzele morţii sunt de natură medicală. Nu au fost găsite urme de violenţă pe corp, nu au fost găsite alte aspecte care să ducă la o moarte violentă", a declarat Ionuţ Bocancea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Timiş.

Trupul neînsufleţit al adolescentului urmează să fie ridicat de familie pentru înmormântare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici