Adolescentă de 13 ani, în stare gravă după ce a căzut de la etajul 9 al unui bloc din Brăila

O adolescentă în vârstă de 13 ani a căzut, joi, de la etajul 9 al unui bloc din oraşul Brăila, aceasta fiind dusă în stare gravă la spital. Martorii spun că fata s-ar fi certat cu mama, poliţiştii urmând să afle dacă a fost vorba de accident sau de tentativă de sinucidere.

1320 afișări
Imaginea articolului Adolescentă de 13 ani, în stare gravă după ce a căzut de la etajul 9 al unui bloc din Brăila

Adolescentă de 13 ani, în stare gravă după ce a căzut de la etajul 9 al unui bloc din Brăila

Adolescenta de 13 ani a căzut de la etajul 9 al unui bloc din Brăila, iar un copac i-a atenuat căderea.

Victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Brăila, iar surse din lumea medicală spun că fata se află în stare critică, din cauza numeroaselor traumatisme şi fracturi.

Poliţiştii brăileni au început o anchetă pentru a afla ce s-a întâmplat, dacă este vorba despre un accident sau despre o tentativă de sinucidere, în condiţiile în care martorii vorbesc despre o ceartă a victimei cu mama sa.

„Fata are 13 ani, se pare că s-ar fi certat cu mama sa şi s-ar fi aruncat de la geam. Rămâne să stabilească poliţiştii, ei se află la faţa locului şi fac cercetări”, a declarat pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, Laura Dan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici