Adolescentă de 14 ani, dispărută în Parcul Naţional Retezat, căutată de salvamontişti

O adolescentă în vârstă de 14 ani, dată dispărută de familie după ce s-a pierdut miercuri de grupul de turişti cu care se afla în Parcul Naţional Retezat, în zona Barajului Gura Apei din judeţul Hunedoara, este căutată, joi, de salvamontişti şi de jandarmi montani.

341 afișări
Imaginea articolului Adolescentă de 14 ani, dispărută în Parcul Naţional Retezat, căutată de salvamontişti

Adolescentă de 14 ani, dispărută în Parcul Naţional Retezat, căutată de salvamontişti (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Hunedoara, Lucian Stoichiţoiu, familia adolescentei a anunţat dispariţia acesteia abia joi.

"Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Hunedoara a fost sesizat prin apel telefonic la 112 cu privire la dispariţia unei minore în zona Barajului Gura Apei din Parcul Naţional Retezat. Echipe mixte de salvare-căutare, formate din opt jandarmi montani şi cinci salvamontişti, au plecat în căutarea tinerei. Fata nu a mai fost văzută din cursul zilei de miercuri, însă noi am fost anunţaţi abia astăzi (joi - n.r.)", a declarat Lucian Stoichiţoiu.

La ora transmiterii acestei ştiri, fata este căutată de echipele de intervenţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici