Adolescentă din Craiova, prinsă cu droguri după ce a sunat la Poliţie să reclame că este urmărită

O adolescentă în vârstă de 17 ani, din Craiova, a anunţat, miercuri, Poliţia Locală că este urmărită, iar în timpul intervenţiei, agenţii au găsit asupra ei nouă plicuri care conţineau droguri. Cazul a fost preluat de DIICOT Craiova, fiind anunţată şi familia fetei.

15643 afișări
Imaginea articolului Adolescentă din Craiova, prinsă cu droguri după ce a sunat la Poliţie să reclame că este urmărită

Adolescentă din Craiova, prinsă cu droguri după ce a sunat la Poliţie să reclame că este urmărită

Adolescenta de 17 ani a apelat la Poliţia Locală Craiova, spunând că este urmărită de un bărbat, însă asupra ei, poliţiştii au găsit nouă plicuri ce conţineau droguri.

Fata a spus că substanţele sunt pentru consumul propriu, în acest caz fiind sesizaţi poliţiştii din cadrul IPJ Dolj.

„Poliţiştii locali cu atribuţii de menţinere a ordinii publice în cartierul Craioviţa au fost sesizaţi de către minora în vârstă de 17 ani, domiciliată în Craiova, cu privire la faptul că este urmărită de un bărbat. După descrierea realizată de minoră, persoana reclamată, în vârstă de 23 de ani, din Craiova, a fost depistată şi a declarat că dorea să discute cu minora întrucât ştie că aceasta deţine asupra sa substanţe psihoactive (denumite „legale”), cu intenţia de a cumpăra. Ambele persoane au fost conduse la sediul instituţiei şi, în urma realizării procedurii de control corporal, asupra minorei de 17 ani au fost găsite nouă pliculeţe de resturi vegetale, de culoare verzuie, despre care a declarat că le-a procurat pentru consum propriu", se arată în comunicatul Poliţiei Locale.

Potrivit poliţiştilor locali, atât fata, cât şi tânărul care o urmărea, au fost conduşi la Poliţia Municipiului Craiova – Secţia 5, pentru continuarea cercetărilor.

Potrivit IPJ Dolj, cazul va fi direcţionat către DIICOT Craiova.

„Poliţia nu are competenţă în ceea ce priveşte traficul de substanţe psihoactive. Cazul acesta va fi redirecţionat către DIICOT Craiova, chiar dacă este şi un minor implicat", a precizat Mihaela Gîrd, purtătorul de cuvânt al UPJ Dolj.

De asemenea, a fost anunţată şi familia fetei de 17 ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici