Adolescentă în comă, după ce a fost bătută crunt de iubitul ei - VIDEO

O adolescentă de 17 ani a fost dusă în comă de gradul 4 la Spitalul Judeţean Braşov, după ce iubitul ei, în vârstă de 28 de ani, a bătut-o crunt, lăsând-o aproape fără suflare, presupusul agresor fiind arestat preventiv miercuri, pe 29 de zile, pentru tentativă de omor calificat.

68 afișări
Imaginea articolului Adolescentă în comă, după ce a fost bătută crunt de iubitul ei - VIDEO

Adolescentă în comă, după ce a fost bătută crunt de iubitul ei (Imagine: Mediafax Foto)

Poliţiştii de la Secţia 2 au fost anunţaţi despre acest caz de un angajat al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov, deoarece starea pacientei este extrem de gravă, fata fiind în continuare în comă.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit că, în noaptea de luni spre marţi, într-o locuinţă părăsită de pe strada 13 Decembrie, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, Dănuţ S. a lovit-o cu pumnii şi picioarele pe minora Cristina G.

"Conform medicului legist, victimei i s-a pus viaţa în pericol, iar suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind prezentat Tribunalului pentru Minori şi Familie Braşov, cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor calificat", a declarat comisarul şef Liviu Naghi, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov.

Potrivit procurorului criminalist Dănuţ Marţian Aldea, din cadrul Parchetului Tribunalului pentru Minori şi Familie Braşov, bărbatul a lovit-o pe minoră cu pumnii şi cu picioarele pe tot corpul şi la cap, producându-i leziuni traumatice corporale grave, pe fondul unui acces de gelozie.

"Victima a fost internată în regim de urgenţă în data de 18.08.2009, în jurul orelor 04.30 la Secţia Neurochirurgie A.T.I. Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov, prezentând diagnosticul la internare de «traumatism cranio-cerebral acut închis, comă Glasgow 4 Babinsky pozitiv bilateral»", a precizat procurorul Aldea, miercuri, într-un comunicat.

Video Stirileprotv.ro

Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov a emis, miercuri, pe numele lui Dănuţ S., un mandat de arestare preventivă pe 29 de zile, potrivit sursei citate.

"În situaţia în care victima va deceda, se va proceda la schimbarea încadrării juridice din infracţiunea de tentativă de omor calificat în infracţiunea de omor calificat. Pedepsele prevăzute de lege pentru infracţiunea de tentativă la omor calificat sunt de la şapte ani şi şase luni la 12 ani şi şase luni închisoare, iar pentru infracţiunea consumată pedepsele prevăzute de lege sunt de la 15 ani la 25 ani închisoare", a adăugat procurorul Dănuţ Marţian Aldea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici