Adolescenţi acuzaţi de tâlhărie, prinşi într-o maşină condusă de un şofer drogat

Doi tineri din Drobeta Turnu Severin, judeţul Mehedinţi, au fost reţinuţi pentru tâlharie calificată, fiind acuzaţi că au furat geanta unei femei. Aceştia au fost prinşi într-un autoturism condus de un şofer care consumase marijuana.

641 afișări
Imaginea articolului Adolescenţi acuzaţi de tâlhărie, prinşi într-o maşină condusă de un şofer drogat

Adolescenţi acuzaţi de tâlhărie, prinşi într-o maşină condusă de un şofer drogat

Potrivit unor surse judiciare, autoturismul condus de şoferul în vârstă de 19 ani, care consumase marijuana, a fost oprit în trafic joi, de poliţişti şi jandarmi, în oraşul Drobeta Turnu Severin.

În maşină se aflau cinci tineri cu vârste cuprinse între 16 şi 19 ani, toţi din Drobeta Turnu-Severin.

În urma controlului corporal s-a descoperit că doi dintre ei aveau două plicuri cu fragmente vegetale de culoare verde-olive, cu miros înţepător.

Şoferul a fost condus la spital, iar în urma probelor recoltate, testul a ieşit pozitiv la marijuana.

Extinzând cercetările, anchetatorii au stabilit că doi dintre adolescenţi sunt autorii unei tâlhării calificate.

Aceleaşi surse judiciare au declarat că cei doi au smuls, marţi după-amiază, de pe umărul unei femei de 62 de ani geanta.

Suspecţii au fost reţinuţi pentru 24 de ore, bunurile fiind recuperate, în timp ce şoferul este cercetat în libertate pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa altor substanţe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici