Adrian Enache: Nu am legătură cu cazul prostituatelor de lux. Din dosar îi ştiu pe Negoiţă şi Bănicioiu

Adrian Enache a declarat, pentru MEDIAFAX, referindu-se la apariţia numelui său într-un caz privind prostituate de lux, că a fost citat ca martor, dar nu are şi nu a avut niciodată legături cu acesta, precizând că din acest dosar îi cunoaşte pe Robert Negoiţă şi Nicu Bănicioiu.

231 afișări
Imaginea articolului Adrian Enache: Nu am legătură cu cazul prostituatelor de lux. Din dosar îi ştiu pe Negoiţă şi Bănicioiu

Adrian Enache: Nu am legătură cu cazul prostituatelor de lux; din dosar îi ştiu pe Negoiţă şi Bănicioiu (Imagine: Lucian Alecu/Mediafax Foto)

"Este o invenţie. Nu am nicio legătură cu acest dosar şi nu am avut niciodată. Au folosit numele meu pentru că am fost prezent la nişte concursuri de miss, pe care le-am prezentat sau la care am avut recital. Numele meu se vinde foarte bine în presă", a declarat Enache pentru MEDIAFAX.

De asemenea, el a precizat că îl cunoaşte pe Robert Negoiţă, al cărui nume apare în dosar, şi că acesta îi e amic.

"Îl cunosc pe Robert Negoiţă şi pentru că mi-e amic m-a chemat ca artist la diferite chestii, ca artist, la concerte, recitaluri, miss", a mai spus Enache.

"În afară de Robert Negoiţă şi Bănicioiu (Nicolae, n.r.), nu cunosc pe nimeni din acest dosar", a mai spus cântăreţul.

Pe de altă parte, Enache a precizat că a primit o citaţie în acest caz.

"Mă duc să îmi iau bilet ca să plec mai repede din ţara noastră", a spus Enache.

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) - Biroul Teritorial Ialomiţa i-au trimis în judecată pe Ion Valeriu Tămârjan, Relu Cornel Costan, Radu Ştefan Nicola şi pe Alexandru Gabriel Voicu, primii doi în stare de arest preventiv, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de persoane.

DIICOT susţine că activitatea infracţională s-a desfăşurat sub paravanul a două agenţii de selecţie şi promovare a fotomodelelor, iar victimele erau plasate pe piaţa prostituţiei de lux din România, Italia şi Austria, în cluburi sau la locuinţele clienţilor, veniturile obţinute depăşind suma de 100.000 de euro.

În acest dosar apar numele mai multor persoane publice, printre care Robert Negoiţă, Nicu Bănicioiu, Adrian Enache, directorul TVR 2 Răzvan Nicolescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici