Adrian Florescu a fost eliberat din funcţia de prefect de Gorj şi numit secretar de stat în MAI

Premierul Viorica Dăncilă l-a eliberat, miercuri, pe Adrian Florescu, din funcţia de prefect al judeţului Gorj şi l-a numit, totodată, secretar de stat în Ministerul de Interne, potrivit unor decizii publicate în Monitorul Oficial.

1384 afișări
Imaginea articolului Adrian Florescu a fost eliberat din funcţia de prefect de Gorj şi numit secretar de stat în MAI

Adrian Florescu a fost eliberat din funcţia de prefect de Gorj şi numit secretar de stat în MAI

O decizie a premierului Viorica Dăncilă, publicată miercuri în Monitorul Oficial, vizează „numirea lui Ciprian Adrian Florescu în funcţia de secretar de stat la Ministerul de Interne”.

Tot miercuri, şeful Executivului l-a eliberat din funcţia de prefect al judeţului Gorj pe Adrian Florescu.

„Hotărâre privind încetarea, cu caracter temporar, prin detaşate în condiţiile legii, a funcţiei publice de prefect al judeţului Gorj de către domnul Florescu Ciprian Adrian”, prevede decizia publicată în Monitorul Oficial.

Ciprian Adrian Florescu a fost prefect al judeţului Gorj din anul 2017, potrivit CV-ului acestuia.

Taguri:
florescu,
mai,
dăncilă

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici