Adrian Minune, la DIICOT pentru deţinere de droguri: Am dat o declaraţie scurtă, pe o foaie albă, sunt martor, nu învinuit - FOTO

Cântăreţul de manele Adrian Simionescu, cunoscut sub numele de Adrian Minune, a declarat miercuri, la ieşirea de la DIICOT, că nu a fost pus sub învinuire de procurori, că are doar calitate de martor şi că a dat o declaraţie scurtă, "pe o foaie de hârtie albă".

1275 afișări
Imaginea articolului Adrian Minune, la DIICOT pentru deţinere de droguri: Am dat o declaraţie scurtă, pe o foaie albă, sunt martor, nu învinuit - FOTO

Adrian Minune (Imagine: Liviu Adascalitei/Mediafax Foto)

Adrian Minune a spus că este martor în acest dosar şi că nu înţelege de ce i se repetă că ar fi învinuit.

Acesta nu a dat alte detalii despre discuţia cu anchetatorii, iar avocatul lui a arătat că, la acest moment, nu doreşte să facă publice detalii din ancheta în curs.

Surse judiciare au declarat că Adrian Minune a fost pus sub învinuire pentru deţinere de droguri în vedere consumului, procurorii DIICOT aducându-i miercuri la cunoştinţă acuzaţiile.

Adrian Simionescu s-a prezentat miercuri la sediul DIICOT pentru a-i fi adusă la cunoştinţă acuzaţia pentru care este cercetat, au declarat surse judiciare.

Alături de Adrian Minune au mai fost puşi sub învinuire Sorin Talent şi Costel Biju, tot pentru deţinere de droguri în vedere consumului, au precizat sursele citate.

Şi Costel Biju a venit la sediul DIICOT, fiind citat de procurorii pentru a-i fi adusă la cunoştinţă învinuirea.

Sursele judiciare au precizat că acest caz a pornit de la o cauză complexă de trafic de droguri aduse pe filiera Spania, Adrian Minune, Sorin Talent, Costel Biju şi alte persoane fiind o parte dintre cei care ar fi asigurat piaţa de desfacere în România.

În 15 octombrie a fost audiat la DIICOT şi cântăreţul de manele Florin Salam, într-un dosar în care el şi membrii trupei sale sunt suspectaţi de consum de cocaină.

Florin Salam declara, la ieşirea de la DIICOT, că a fost audiat ca martor, după ce, în iunie - iulie, a participat la o petrecere unde "s-au întâmplat mai multe prostii".

Întrebat dacă este vorba despre consum de cocaină, Salam a răspuns: "Nu ştiu, s-o fi consumat".

Întrebat dacă vreun membru al trupei sale a consumat droguri, Florin Salam a spus că nu ştie, dar dacă ar fi aşa, el ar face "curăţenie în trupă", fără să-i facă rău respectivului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici