Aeronavă Bucureşti-Timişoara cu 140 de pasageri, direcţionată pe Aeroportul Sibiu din cauza ceţii

O cursă aeriană Tarom Bucureşti-Timişoara având la bord 140 de persoane a aterizat la Sibiu, vineri noapte, din cauza ceţii de pe aeroportul timişorean, mulţi dintre pasageri, între care o delegaţie a PNL, alegând să plece de la Sibiu cu maşini.

234 afișări
Imaginea articolului Aeronavă Bucureşti-Timişoara cu 140 de pasageri, direcţionată pe Aeroportul Sibiu din cauza ceţii

Aeronavă Bucureşti-Timişoara cu 140 de pasageri, direcţionată pe Aeroportul Sibiu din cauza ceţii (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Aeronava Tarom a aterizat pe Aeroportul Sibiu vineri, în jurul orei 22.00, iar pasagerii au rămas în zona de securitate a aeroportului timp de două ore.

La bordul aeronavei s-a aflat şi o delegaţie a PNL, membrii acesteia alegând, în cele din urmă, să plece către Timişoara cu un microbuz.

"Am fost redirecţionaţi aici. Avionul a fost plin pur şi simplu cu pasageri şi fiecare a ales o altă soluţie. Noi trebuie să fim sâmbătă la Timişoara. Suntem o echipă de la Partidul Naţional Liberal, mergem la un curs de formare, ne aşteaptă vreo 100 de persoane acolo, nu ne permitem să întârziem", a declarat corespondentului MEDIAFAX Claudiu Săftoiu, şi el pasager al cursei Tarom.

Aeronava a plecat de la Sibiu către Timişoara în jurul orei 00.00, având la bord aproximativ 100 de pasageri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici