Aeroportul din Timişoara va fi modernizat. Ministrul Transporturilor a semnat, joi, contractul

Ministrul Transporturilor a semnat, joi, un contract în valoare de 136 de milioane de lei pentru finanţarea unor dotări care vor spori nivelul siguranţă al Aeroportului Internaţional "Traian Vuia" din Timişoara.

250 afișări
Imaginea articolului Aeroportul din Timişoara va fi modernizat. Ministrul Transporturilor a semnat, joi, contractul

Aeroportul din Timişoara va fi modernizat. Ministrul Transporturilor a semnat, joi, contractul

„Am semnat astăzi (joi - n.r.) contractul pentru finanţarea unor dotări care vor spori nivelul siguranţă al Aeroportului Internaţional "Traian Vuia" din Timişoara (136 milioane de lei). Este cel de al patrulea contract pentru finanţarea acestui aeroport semnat în 2022, astfel încât Aeroportul Internaţional din Timişoara să poată oferi condiţii de siguranţă şi confort la standarde europene”, anunţă Sorin Grindeanu.

El precizează că banii alocaţi prin acest contract de finanţare vor fi folosiţi pentru realizarea unui centru de comandă, construcţia unui drum perimetral de siguranţă, montarea unui gard perimetral de ultimă generaţie (inteligent), modernizarea punctelor de control acces 1, 2 şi 5, construcţia unei substaţii PSI pentru intervenţie rapidă şi pentru modernizarea sistemelor de supraveghere video.

„Întregul proiect trebuie finalizat până la finalul anului viitor (2023)”, încheie Grindeanu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici