Aeroportul Otopeni: Întrârzieri la decolarea şi aterizarea unor avioane, din cauza ploilor

Din cauza condiţiilor meteo extreme (cod portocaliu de ploi torenţiale), a fost afectată temporar operarea pe una dintre pistele Aeroportului Henri Coandă, precum şi pe una dintre căile de rulare, se arată într-un comunicat al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti.

617 afișări
Imaginea articolului Aeroportul Otopeni: Întrârzieri la decolarea şi aterizarea unor avioane, din cauza ploilor

Aeroportul Otopeni: Întrârzieri la decolarea şi aterizarea unor avioane, din cauza ploilor

„Pe aeroport s-a operat permanent, în deplină siguranţă, dar la o capacitate redusă a pistelor, ceea ce a generat unele întârzieri ale curselor, atât la aterizare, cât şi la decolare”, precizează compania.

Situaţia reintră în normal la orele 19.45, odată cu deschiderea pistei afectate.

Pe aeroport sunt asigurate condiţiile pentru desfăşurarea în deplină siguranţă a operaţiunilor aeriene.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici