Afaceri ruinate! La Timişoara, autorităţile au decis să închidă restaurantele, pentru două săptămâni

  • În ultimele două săptămâni, în Timişoara au apărut 622 de cazuri noi de coronavirus
  • Rata de infectare este de 1,91 / 1.000 de locuitori
  • Se închid restaurantele, cafenelele, cinematografele, sălile de jocuri şi pieţele
  • Conform TripAdvisor, în Timişoara sunt peste 250 de restaurante, baruri şi cafenele
6473 afișări
Imaginea articolului Afaceri ruinate! La Timişoara, autorităţile au decis să închidă restaurantele, pentru două săptămâni

Afaceri ruinate! La Timişoara, autorităţile au decis să închidă restaurantele, pentru două săptămâni

Hai să îţi dau acum o veste proastă. Nu mai poţi să iei masa, la restaurantul preferat.

În Timişoara, Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă a decis închiderea restaurantelor.

Alexandru Ţugui a intrat în afaceri în 2003. Întâi cu o cafenea, iar în urmă cu aproape doi ani, a deschis un restaurant.

A investit peste o sută de mii de euro, iar acum de afacere se alege praful. A avut pierderi de zeci de mii de euro, din martie încoace.

Reînchiderea restaurantului îl duce în pragul falimentului.

Angajaţii vor rămâne şi ei pe drumuri şi nici nu ştiu încotro s-o ia.

„Având în vedere prognoza meteo, se pare că de mâine vom fi nevoiţi să ne limităm doar la partea de livrări sau să punem lacătul. Rămâne de văzut în ce măsură vor fi dispuşi oamenii să comande de acasă. Nu cred că va susţine activitatea firmei, doar partea aceasta de livrări”, a spus Alexandru Ţugui, manager Restaurant Spirit.

„Nu prea ştiu procedurile. Azi am aflat că urmează să se închidă şi mi se pare... nu mă aşteptam la chestia asta. N-am niciun plan. Nu m-am gândit. Probabil voi merge acasă la ai mei, cine ştie? Să lucrez pământul”, a spus Andrei Laţan, ospătar.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici