Afaceristul Cătălin Chelu, care a vrut să-l mituiască pe Fătuloiu, în vizorul DIICOT în trei dosare

Omul de afaceri Cătălin Chelu, prins, vineri, în flagrant delict oferindu-i 50.000 de euro secretarului de stat în MAI Dan Fătuloiu, este în vizorul DIICOT în trei dosare referitoare la spălare de bani, evaziune fiscală şi infracţiuni privind piaţa de capital, susţin surse judiciare.

107 afișări
Imaginea articolului Afaceristul Cătălin Chelu, care a vrut să-l mituiască pe Fătuloiu, în vizorul DIICOT în trei dosare

Afaceristul Cătălin Chelu, care a vrut să-l mituiască pe Fătuloiu, în vizorul DIICOT în trei dosare

Direcţia Naţională Anticorupţie l-a prins în flagrant delict, vineri, pe omul de afaceri gălăţean Cătălin Chelu, când încerca să-i ofere mită 50.000 de euro secretarului de stat în MAI Dan Valentin Fătuloiu, pentru a rezolva favorabil dosare aflate în lucru la unităţi de parchet, între care şi DIICOT.

Chelu încerca de mai mult timp să-l mituiască pe Fătuloiu, care l-a denunţat la DNA. Acţiunea s-a soldat cu reţinerea lui Chelu, pentru audieri.

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) au în lucru trei dosare în care figurează numele lui Cătălin Chelu, însă acesta nu se află încă sub învinuire. Investigaţiile se află în faza actelor premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul comiterii infracţiunilor de spălare de bani, evaziune fiscală şi referitoare la piaţa de capital.

Vineri seară, atât Chelu cât şi Fătuloiu vor fi audiaţi de procurorii anticorupţie.

Dan Fătuloiu a spus că a fost vorba despre mai mulţi mituitori, precizând că omul de afaceri Cătălin Chelu a fost în cursul zilei de vineri în biroul său de la MAI.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici