Afganul care a înjunghiat doi migranţi în Timişoara, de negăsit. A fost arestat în lipsă

Migrantul afgan acuzat că a ucis un compatriot şi a rănit un altul, în zona Gării de Nord din Timişoara, este de negăsit. Procurorii l-au arestat în lipsă.

143 afișări
Imaginea articolului Afganul care a înjunghiat doi migranţi în Timişoara, de negăsit. A fost arestat în lipsă

Afganul care a înjunghiat doi migranţi în Timişoara, de negăsit. A fost arestat în lipsă

Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş anunţă joi că a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale, în lipsă, faţă de A.F., pentru omor şi tentativă de omor.

În 19 aprilie, A.F., cetăţean afgan, în timp ce mergea alături de alţi trei migranţi afgani pe bulevardul Republicii din Timişoara, ar fi aplicat, în spate, victimei I.A.J., la rândul său migrant, o lovitură cu un cuţit, producându-i o plagă înjunghiată penetrantă, soldată cu hemoragie, leziune traumatică gravă ce a condus la decesul victimei, în scurt timp, la spital.

În prealabil, în acelaşi context, A.F. a înjunghiat şi un alt migrant, pe K.N., acesta ajungând în stare gravă la spital.

A.F. a fugit şi s-a ascuns, iar până la acest moment nu s-a reuşit prinderea sa, astfel că procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş au sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Timiş,  propunerea de luare a măsurii arestării preventive faţă de el, în lipsă.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Timiş a admis cererea şi a dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele inculpatul A.F., în lipsa sa, pentru o perioadă de 30 de zile, de la data punerii în executare a mandatului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici